STUUR MIJ EEN EMAIL BERICHT

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Anicha Vos

Balancedhearts
Kloosterlaan 2
1861 SE  Bergen NH
Nederland

Contact details

tel: +31653374467
mail: anicha000@hotmail.com

Stay social

ACCESS CONSCIOUSNESS

voor meer info en aanmelden

actuele aanbod

Access Consciousness:

Access Bars-/Body Proces- & Foundation classes, behandelingen & coaching met verbale Access Clearing Processen.

Wat als dit jouw leven is….

 • je mag kiezen
 • je mag creëren
 • je mag dansen
 • je mag spelen
 • het mag leuk voor je zijn &
 •  je mag om nog meer vragen!

Access Consciousness

 • Ben je klaar om je te verheffen boven het trauma en drama van de ‘oude’ realiteit?
 • Strek je je uit en belichaam je het oneindige wezen dat je welkelijk bent in het hier en nu, met je lichaam?
  Vernieuw je je?
 • Het is hier allemaal nu aanwezig, ben je bereidt om dat wat je werkelijk bent te belichamen met vreugde, ruimte, humor & spel?

Hoe wordt het nog fijner & leuker?
Wat is er nog meer mogelijk waar je blij van wordt?

We nemen vaak veel meer waar dan wij denken. Ervaar je emoties, gevoelens en heb je gedachten die intens zijn en je raken en ben je daardoor regelmatig van streek? Met een heel simpele vraag: ‘Van wie is het?’ kan je deze situatie vaak heel snel ontkoppelen, waardoor deze geen invloed op je hoeft te hebben. Hierdoor ervaar je rust in je hoofd en lijf en is er meer ruimte beschikbaar voor verandering. Dit is één van de Access Consciousness tools.

Access tools zijn zeer efficiënt.

Veel problemen blijven stand houden, omdat je er een verhaal aan gekoppeld hebt. Zodra je je bewust bent van wat er aan de hand is, krijg je de kans om het te veranderen. Door het ‘clearen’ van deze verhalen ontstaat er ruimte om andere resultaten te behalen, angsten los te laten etc. Wat als verhalen/problemen interessante standpunten zijn? Wil jij meer mogelijkheden om werkelijk jezelf te zijn en misschien anderen hiermee te begeleiden? Wat als het mogelijk is kinderen en volwassenen die een label hebben gekregen zoals autisme, stress, ADHD, hoogsensitiveit en/of met opgelopen trauma’s enz. echt te helpen? Er zijn bijzondere mogelijkheden om met de Access Consciousness tools, mensen ‘die vastlopen’ verder te helpen. Verandering hoeft niet veel tijd te kosten. Soms gaat het heel snel, soms wat langzamer. Wat is er allemaal mogelijk in jouw leven? Anicha Vos faciliteert naast dansen, yoga en andere creative processen, kinderen en volwassenen naar het uitbreiden van mogelijkheden en het transformeren van mentale, fysieke en emotionele beperkingen. Hartelijk welkom bij coaching, sessies en trainingen met de tools, Bars en Body Processen van Access Consciousness.

 

Innerlijke spanning van oude, diepe, niet dienende overtuigingen veroorzaken vaak een enorme lading op mentaal, fysiek en emotioneel niveau.

De verbale clearing-processen van Access werken erg goed bij het loslaten van niet dienende overtuigingen. The Clearing Statement gaat terug naar waar het ooit ontstond en lost de overtuigingen op. De Bars en Body Processen voeren die lading af, schonen het lichaam op en helpen het te herstellen. In the Foundation wordt dit allemaal samengevoegd en worden nog meer geweldige tools en clearings gegeven als basis voor een leven met meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Bekijk hieronder welke classes in aanbied

The Clearing Statement van Access Consciousness

Voor alles wat nu niet voor je werkt moet ergens iets zitten, dat je niet wilt beseffen, waarnemen, weten, zijn of ontvangen.

Wat, als we alle gedachten, gevoelens, emoties en consideraties die je bewustzijn opsluiten, je benauwen en je gezondheid en welzijn beïnvloeden zouden kunnen uitroeien?

Hiervoor is het Clearing Statement van Access Consciousness ontworpen.

Clearing Statement Acces

Right, Wrong, Good Bad, POC POD, All 9, Shorts, Boys and Beyonds

Hier is een uitgebreide uitleg over wat de afkorting van de Clearing Statement precies inhoudt.

Right, Wrong, Good, Bad – Staat voor alles en overal waar je je mee geïdentificeerd, verbonden of ingestemd hebt, of je verzet of gereageerd hebt op iets wat Goed of Fout, Juist of Slecht was. Zelfs het denken dat iets goed is houdt je vast op dezelfde plek en snijdt je af van het vermogen om je bewust te zijn van alle andere (oneindige) mogelijkheden en keuzes die we tot ons beschikking hebben.

POC – (Point Of Creation) – Punt van creatie: waar een gedachte, gevoel, oordeel, waarneming, beslissing/besluit, gedraging, projectie, verwachting enz. begonnen is. Dus daar waar het zaadje van je probleem geplant is.

POD – (Point Of Destruction) – Punt van vernietiging: waar een gedachte, gevoel, oordeel, waarneming, beslissing, gedraging, projectie, verwachting etc. je schade heeft gedaan/toe gebracht om datgene wat je wilt “clearen” in stand te houden. Dus alles wat je hebt gedaan om het onkruid wat je tuin verziekt in stand te houden (wat het zaadje dus veroorzaakt heeft).

All 9 – Staat voor alle 9 lagen die we aanspreken in deze energetische schoonmaak (onderaan pagina staat een uitleg van alle 9 lagen).

Shorts – De bedoeling, wat is er zinvol en zinloos aan dit? Wat is is hier de straf en de beloning voor? Wat betekent het voor ons? Hoe maken we het zinloos? Waar straffen we en martelen we onszelf voor in relatie ermee? Wat is de beloning daar voor? Hoeveel lagen en geen-lagen hebben we in verband ermee? “Shorts” is de afkorting hiervoor. Hoe veel zinloos bla bla hebben we in relatie met…?

 

Boys – We denken vaak dat we voor het oplossen van problemen de lagen moeten afpellen van waar de oorzaak en oplossing tot ons probleem zit, zoals het afpellen van een ui. Wat als dat proces je zelfhelende vermogen vertraagt/in de weg staat omdat je nooit tot de kern lijkt te komen? Wat als je probleem meer is als bellenblazen. Wanneer er ene bel uiteenspat vormt er zich een andere, en nog een, en nog een. De enige manier om de bellen te laten stoppen met vormen is door te stoppen met blazen. Dus, in plaats van je probleem te zien als het afpellen van een ui, waarom niet gewoon de energie elimineren die blijft blazen, zodat je het niet langer in stand houdt? De bellen zijn “Boys in the Hood” genoemd. Nu is dit afgekort naar “Boys”.

Beyonds – Doorgaans een sensatie of gevoel, zelden een emotie of gedachte.. Een moment dat je adem stokt, of hart lijkt te stoppen. Een “Oh My God” moment, voorbij aan geloof, realiteit, verbeelding, begrip of denkbeeld, waarneming, rationalisering, vergiffenis en alle andere vormen van “voorbij aan …”.


De uitgebreide uitleg van All 9

Hoe hebben we dit goed, juist, perfect en correct of fout, slecht, verschrikkelijk, gemeen en vals gemaakt?
Hoe verkleint dat ons?
Hoe maakt dan ons absoluut, totaal, onherroepelijk, oneindig, compleet en eeuwig zinloos/nutteloos?
Wat zijn de beloningen die dit goed, juist, perfect en correct of fout, slecht, verschrikkelijk, gemeen, vals maken?
Welke keuzes hebben we gemaakt en maken we?
Welke creaties creëren de verplichtingen en beloftes aan de creatie van onze beperkingen?
Hoeveel beperkingen van dimensionaliteit houden dit in stand?
Hoeveel controle, definities, beperkingen, vormen, structuren, belangen, lineairiteiten, concentriciteiten van jou houden dit in stand?
Wat wil je niet vernietigen dat dit in stand houdt?