STUUR MIJ EEN EMAIL BERICHT

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Anicha Vos

Balancedhearts
Kloosterlaan 2
1861 SE  Bergen NH
Nederland

Contact details

tel: +31653374467
mail: anicha000@hotmail.com

Stay social

Access Body-Proces Classes

voor meer info en aanmelden

actuele aanbod

Ontdek de unieke manier waarop Access Consciousness vreugde en gemak centraal stelt in ons leven hier op Aarde.

Zouden meer vreugde en gemak een bijdrage zijn, in je leven en voor je lichaam?

Al het leven komt ons toe met gemak, vreugde en overvloed!

Er bestaan ongeveer 50 lichaamsprocessen binnen Access, die bijzonder geschikt zijn om het welbevinden in en de gezondheid van je lichaam te bevorderen. Programmeringen op te heffen die de originele blauwdruk van je lichaam verstoren, zodat je lichaam met gemak kan functioneren. Er zijn o.a. processen die trauma op plekken die geopereerd zijn oplossen, op plekken waar botbreuken, zenuwpijn of whiplash gebeurd zijn, waardoor de plek zelfs na jaren beter door kan gaan stromen!

Hoeveel vreugde, gemak & glorie is er mogelijk door jouw bewustzijn & belichaming?

 

Stap in jou lijf, stap in jou leven

De Acces Body-Processen kun je los of allemaal achter elkaar volgen. Je leert krachtige hands-on tools, waar je na de class zelf mee aan de slag kunt gaan met vrienden en kennissen of in je eigen praktijk. Door de processen vaker te geven en te ontvangen zullen deze op vele lagen diep door werken, dit opent de ruimte voor het leven met nog meer ease, joy en glory!

Er zijn veel programmeringen & gedachtepatronen die je door middel van de Bars & het Clearingstatement van Access Consciousness kunt oplossen, wat zeer goed werkt. (www.theclearingstatement.com) Soms is er meer nodig.
De Access Body-Processen zijn ontworpen om op energetisch niveau ons lichaam te resetten naar onze oorspronkelijke blauwdruk. Er zijn soms blokkades & pijnen die gekoppeld zijn aan kindstukken of andere tijden die je niet zomaar oplost. Deze willen eerst gezien, gehoord en gekend worden om daarna te kunnen ontspannen en stromen.

Bijvoorbeeld, overal waar we als kind niet werkelijk gezien, gehoord en aanwezig mochten zijn, is er de neiging dit te herhalen naar en in onszelf. Hierdoor horen, zien en voelen we de signalen van ons lichaam niet en geven we onszelf niet de ruimte en de liefde die ons lichaam van ons verlangt en nodig heeft om te regenereren.

Wat zo mooi is aan de Body-Processen van Access Consciousness dat deze de mogelijkheid geven om volledig aanwezig te zijn met wat in het lichaam opgesloten ligt. Dit gebeurd door werkelijk toe te staan en waar te nemen, zonder in het oude verhaal te stappen.

De waarnemer is er werkelijk voor dat stuk in jezelf, dat gehoord, gezien en gekend wil worden. Dit is de ruimte waarin overgave is, geen oordeel, geen gevecht en alleen zuiver waarnemen is. Als je op deze liefdevolle wijze kan zijn met dat waar je aan gehecht bent èn daar waar je weerstand tegen hebt, kunnen blokkades veel gemakkelijker oplossen. Als je tijdens het geven van een Body-Proces ook de ontvanger deze ruimte en toestemming kunt geven om dit voor henzelf te zijn, kan dit ‘wonderen’ teweeg brengen. Ik ben erg dankbaar dat ik dit heb ik zelf mogen ervaren tijdens de Body-Processen!

Wat kies jij? Hoeveel plezier, gemak, vreugde en overvloed is er mogelijk als je ervoor kiest aanwezig te zijn in je lichaam & in je leven?

Access Energetic Facelift. De Energetisch Facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®.

Wat is er allemaal mogelijk voorbij onze gedachten wat mogelijk is?

Als 99,99999% van alles energie & potentie is, wat kunnen we allemaal veranderen?
Haal de rimpels uit jouw universum!
Hoeveel plezier, dankbaarheid voor ons lichaam en vreugde kunnen we nu werkelijk toestaan dat alles met gemak veranderd?

Wat doet dit proces?
Het verjongt en revitaliseerd de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk.De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Dit gebeurt allemaal door de borst, hals en gezicht zacht aan te raken of op enige afstand van het gezicht en de borst te werken.Er worden 30 verschillende energieën gevraagd om te gaan stromen die de cel structuur van het gezicht en het gehele lichaam veranderen en de natuurlijke stroming van energie herstellen in en rond het lichaam. In deze behandeling zijn de energieën van de zeer krachtige Body Processen van Access: MTVSS en Celular Memory inbegrepen.

handeling en het geeft meer helderheid van geest!
Omdat deze Energetische Facelift ook op jouw immuunsysteem, klieren en organen werkt, verjongt dit Body Proces van binnen naar buiten.
Velen ervaren meer dankbaarheid voor hun lichaam en vaak worden onzekerheden minder of verdwijnen zelfs. Wat kies jij?
Het effect blijft niet alleen bij een jonger uitziend gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.Vanuit Access Consciousness zegt de oprichter Gary Douglas dat de resultaten mogelijk blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Hoe wordt het nog beter?

Wat kun je verwachten van een behandeling?
Elke behandeling is anders, ongeacht hoe vaak je dit proces hebt laten doen of hebt gegeven. Elke keer zul je weer andere prachtige resultaten zien verschijnen! De Access Energetic Facelift is veilig voor iedereen.


Bel of mail met Anicha voor een afspraak: 0653374467
of anicha000@hotmail.com

Body Processen

MTVSS is één van de verrassende Body Processen van Access en wordt ook tijdens the Foundation uitgewisseld. Dit proces is net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit Body Proces ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt. MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën, kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is o.a. een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen, het werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen. MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan.Volgens de Access Consciousness oprichter Gary M. Douglas heeft deze behandeling indrukwekkende veranderingen in gezondheid teweeg gebracht na 10 á 20 sessies van 90 minuten, liggend aan de ernst van de klachten. MTVSS haalt de blokkade weg en is een innerlijke make-over om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

Cellular Memory wordt gebruikt voor het terugdraaien van het geheugen van de lichaamscellen. Hiermee kunnen beschadigingen aan het lichaam verbeterd en zelfs genezen worden. Als jouw lichaam een beschadiging oploopt, zijn de cellen op die plek beschadigd. Door de verandering in de cellen kan het zijn dat de cellen niet meer optimaal werken. Met behulp van Cellular Memory kan het geheugen van deze cellen worden opgefrist en kunnen de cellen hun oorspronkelijke functie weer uitoefenen. Heb je een plek op of in jouw lichaam dat maar niet beter wil worden? Dan kan het gebruik van Cellular Memory waarschijnlijk een verbetering of zelfs een oplossing bieden. Het kan voor elke lokale lichamelijke klacht gebruikt worden. Vaak wordt dit proces in combinatie met een ander proces gebruikt (bijvoorbeeld de Bars) voor het beste resultaat.

Deze body-proces trainingen zijn door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor therapeuten, voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG, BATC

 • Access Energetic Facelift Benefits:
 • Lift and awaken your face
 • Smooth and tighten your skin
 • Reverse the appearance of aging
 • De-stress

The Access facial is a wonderful way to rejuvenate the face and reverse the appearance of ageing; the technique can create similar effects throughout the body.

Learn the Access Energetic Face Lift™ with a friend or two so you can gift and receive the benefits if this dynamic process on a weekly basis.A brilliant addition for any beauty therapists business, and/or massage therapists wishing to extend to their clientèle. Would you like to have a unique communion with your body, create more ease and less pain and to have the choice to look totally different.Whatare you and your body choosing? What if embodiment was about the joy of it; the ease, joy and glory?

The Access Face Lift works on an energetic level to nurture your whole body, allowing your body to look and feel its best. It leaves you looking better and younger, and you’ll be refreshed, relaxed, and rejuvenated. Your whole body benefits!
This amazing class will teach you how to energetically rejuvenate your face and body. And if you’re a healer or practitioner of any kind, how excited would your clients be if you were to add this to your list of service?We will clear points of view that can limit our energy of being vibrant, healthy and full of youth. As well stepping into the willingness to communicate with our bodies & cells. We will also clear points of view regarding ageing, judgements and perceptions about our bodies and beauty. What if you could feel comfortable in your own skin and what if you could let your inner beauty shine through? How does it get any better than that? Like everything in Access, the energetic facelift is far more than what it suggests. It is an amazing process which reverses the appearance of ageing on the face and creates similar effects throughout the body. If done repeatedly (at least 20 times) it appears to be permanent. It smooths, tightens and rejuvenates your face and your body. No surgery, no injections, no drugs! How does it get any better than this?People who have received this process have reported it is like having a life lift and provides more energy, stability and clarity. What great side effects!During this class you will learn to give a complete Access Energetic Facelift™ as well as receive a full session yourself.The Access Energetic Facelift™ has been provided professionally in spas, massage practices, anti-aging and wellness centers worldwide. It’s a brilliant addition for any massage or beauty therapist wishing to extend to their clientele.
There are no pre-requisites for this class so why not bring a friend so you can gift and receive treatments regularly to nurture yourselves and feel truly great. What would it be like if you had 20 sessions? What if you can create a successful business with this phenomenal face and body changing technique?! How many people do you know who would desire these results without having to go through chemical injections or under a knife?

How does it get any better than this? The 1 day class includes:

 • Coaching by a Certified Access Consciousness Energetic Facelift®
 • Facilitator
 • Clearings of blocks and obstacles throughout the class
 • Giving and Receiving TWO sessions.
 • A comprehensive Access Consciousness Energetic Facelift® Manual and step by step picture chart to assist you in running the Body
 • Process on your own.
 • Snacks, fun, camaraderie, laughter!

After this one-day class, you will be certified as a Access Energetic Facelift® Practitioner and can offer sessions to others. Many people have created successful businesses with this unique, gentle therapy. Or you can add these powerful tools to enhance your existing business as a teacher, healer or coach. What are the infinite possibilities?