STUUR MIJ EEN EMAIL BERICHT

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Anicha Vos

Balancedhearts
Kloosterlaan 2
1861 SE  Bergen NH
Nederland

Contact details

tel: +31653374467
mail: anicha000@hotmail.com

Stay social

Access Energetic Facelift

voor meer info en aanmelden

actuele aanbod

Heb je ooit opgemerkt hoe stralend & overvloedig de natuur is? Niet een paar korreltjes zand, maar oneindig veel korrels. Bomen vol appels of bloemen. Oceanen vol water en leven. Hoe overvloedig ben jij? Wat is er nog meer mogelijk? Waar wordt jij blij van?

Energetisch facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness®.

Wat doet dit proces? Het verjongt en revitaliseerd de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk.

Door heerlijk ontspannen, zachte en kalmerende aanrakingen op je gezicht en nek, werkt de Access Energetic Facelift met jouw lichaamscellen om ze te herstellen en verlevendigen. Tegelijkertijd lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die jij hebt over je lichaam op. Alhoewel op het gezicht gedaan, bewerkstelligt het een algehele lichaamslift.

Wanneer je cosmetische chirurgie ondergaan hebt, dan zal de nabehandeling en het herstel sneller gaan, genezing en vervaging van littekens, gezondere huid en een meer vitale uitstraling.

Het blijft niet alleen bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Wil jij jouw lichaam en geest verjongen zonder chemicaliën en operaties en meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren?

Gary Douglas de oprichter van Access Consciousness zegt dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wie wil dat nou niet? Deze body-proces training van balancedhearts.com is door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor therapeuten, voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG, BATC

Benefits:

  • Lift and awaken your face
  • Smooth and tighten your skin
  • Reverse the appearance of aging
  • De-stress