STUUR MIJ EEN EMAIL BERICHT

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Anicha Vos

Balancedhearts
Kloosterlaan 2
1861 SE  Bergen NH
Nederland

Contact details

tel: +31653374467
mail: anicha000@hotmail.com

Stay social

The Foundation van Access Consciousness®

voor meer info en aanmelden

actuele aanbod

The Foundation of Bliss & Abundance!


Dè vierdaagse class waarin je korte metten maakt met alles wat jou belemmert om in de grootsheid te stappen die je bent! 

De Foundation class zit vol krachtige en praktische tools, onder andere over creatie, on-creëeren, potentie, manipulatie en belichaming.

Welkom bij deze waardevolle class van Access Consciousness onder begeleiding van Anicha Vos.

Belichaming

Weerstand laat zien dat je je afsluit voor  dit deel van bewust-‘zijn’. Dit betekend dat je ook minder aanwezig bent in je lichaam. Overal waar je jezelf minder dan 80% belichaamt, wordt er voor je besloten door anderen, of je nu wilt of niet. Belichaming is van enorme waarde om authentiek te zijn en te blijven.

Eigen-Wijsheid & Potentie

Maak korte metten met situaties waar je iets anders of anderen de schuld geeft van de beperkingen in jouw leven.  Je hebt altijd een eigen keuze. 

De classes van Anicha Vos gaan vooral over volledig in je lichaam stappen en werkelijk te kiezen voor jezelf.

Verander je perceptie, verander je leven.

Wat is er allemaal mogelijk voorbij je conclusies, gedachten en beperkingen? Hoe zou je leven zijn zonder aannames hoe het moet, hoe het hoort, hoe jij zou moeten zijn, waar je aan moet voldoen en waar anderen aan moeten voldoen?

We gaan tijdens deze Foundation de Access Foundation tools zoveel mogelijk meteen in actie brengen:

 • O.a. communiceren met ons lichaam (dit kan iedereen!) en voorbij de mind verkennen wat er allemaal mogelijk is.
 • Vanuit overgave weet je, ben je totaal verbonden met je lichaam en al het leven. Hierin spelen de diepgaande en helende Body-Processen die uitgewisseld worden een grote rol.
 • Heerlijke soep, tappenades, stokbrood voor lunch en koffie, thee, fruit, zoete- & zoute versnaperingen tijdens deze vier dagen.
 • Ben je er klaar voor het heft in eigen handen te nemen en te kiezen voor jezelf?
 • Door in de vraag te blijven ontstaan wat we wonderen noemen. Wat zou dat betekenen voor jouw leven en iedereen die met jou verbonden is?

Eventuele andere mogelijkheden tijdens deze vier dagen om de tools in actie te brengen, naast het ontvangen van ALLE informatie van the Foundation, zijn:

 • dansen met de expansie van ‘oneindig wezen’
 • de ‘weg met migraine’ oefening van overgave
 • ademhalingsoefeningen om je lichaam te bewonen
 • focus oefening om contact te maken met je lichaam
 • holding space oefening (the universe has your back)
 • wandelingen
 • neem een heerlijk warm zoutwaterbubbelbad in de tuin van Balancedhearts (zwembroek en handdoek mee)
 • een ijsbad o.a. om je immuunsysteem te activeren
 • Als er behoefte is aan verdieping van de bodyprocessen die tegenwoordig tijdens de Bars Class uitgelegd worden, dan is dit mogelijk (de Thymus Exercise, Restoration of Communion with Earth en Exit Stage Left)
 • en nog veel meer..

We stemmen ons af op wat er ontvangen kan worden, wat er mogelijk is per moment, welke vragen er zijn, en waar de behoeftes van de groep liggen.

Voor vragen bel gerust met +31(0)653374467
of email: anicha000@hotmail.com

Wat zeggen deelnemers

Ken je dat gevoel, dat je ergens naartoe getrokken wordt, maar je weet niet waarom? Dat gevoel had ik bij de Foundation class van Anicha Vos. Ik werd aangetrokken door haar open uitstraling en fijne energie en wist: daar wil ik bij zijn! Een class volgen bij Anicha is een bijzondere beleving. Zij is voor 100% aanwezig en voelt precies wat je nodig hebt en welke tools van Access daarbij passen. Voeg daarbij een snufje dans, een prachtige omgeving en een sprankelende persoonlijkheid en het feest is compleet!

Anita Matheij

Deze training geeft mij weer het gevoel van ruimte en vol van ongekende mogelijkheden. Vol verwachting van het nieuwe wat zich aan mag dienen, het maakt me blij als het kind in mij. Ik voel me weer stevig op beide “poten” gezet! Uitbundigheid en tranen van GELUK..weer te HERkennen wie ik werkelijk ben!!! Iedere therapeut zou deze kennis mogen weten!

Deze opleiding is voor mij levens-veranderend. Waar ik bij andere opleidingen dacht dat ik dit echt zou gaan gebruiken, pas ik dit meteen toe en pas het ook al meteen toe op anderen na de eerste dag. Anicha brengt het heel speels en beweegt mee met de groep, waardoor het ook echt betekenisvol is en direct toegepast wordt op de persoonlijke situaties van de groep. Het is heel avontuurlijk om deze wereld te zijn ingestapt en nog mooier om hier verder in te groeien. Super fantastische dagen en een “nieuw” begin.

Dank Anicha xxx Karianna

Het heeft een paar dagen geduurd om alles te laten bezinken, maar ik kan je wel zeggen dat ik nog nooit zoveel gemak, plezier en vertrouwen gevoeld heb als nu, het gevoel van ik ben op weg naar de natuurlijke staat van de mens. Ik ben je heel dankbaar dat je met zoveel warmte, humor en betrokkenheid geholpen hebt die mogelijkheden meer zichtbaar te maken. Hoe kan het nog beter worden?
Door jouw openhartigheid en humor, konden wij ons ook openstellen en wat kwam er veel omhoog .
Het was mooi dat je aan de hand van wat er verteld werd – direct al in het voorstelrondje – de thema’s van de Foundation uitlegde en gelijk toepaste. Iedere keer werd er gecleard. Er was veel herkenning. Het was niet zwaar, er werd veel gelachen. Ja, die humor over al die dingen die we zelf gecreëerd hebben vond ik wel een hele mooie bijdrage.

Door de tools die ik in de Bars Class geleerd had, had ik al een beetje besef gekregen van de mogelijkheden die je als mens hebt, dat besef wordt steeds groter, en dat geeft zoveel ruimte, ik ben daar heel dankbaar voor.
Ik vraag en er valt me van alles toe.

Hoe kan het nog mooier worden?

Bedankt voor de prachtige foundation class!
Dank je wel dat je ons zo super hebt begeleidt in ons proces, en wat hebben we heerlijk veel gecleard, lekker gewandeld, heerlijk gelachen en wat zijn we goed verzorgd met alle lekkernijen.
Wat was het speciaal om met deze prachtige groep vrouwen zoveel te bespreken.
Ik heb erg genoten van de ongedwongen sfeer die er tijdens de foundation was.

Wat een bijdrage ben jij voor mij en alle cursisten en mensen in jouw veld. SUPER!!!

Scholingsnivo voor geregistreerde therapeuten

bij het KTNO is het niveau van Balancedhearts bijscholingen ingeschat op HBO+. Wil je de workshop geaccrediteerd krijgen als bijscholing, dan is voor u lezing van alle literatuur verplicht en dient de totale workshop te worden bijgewoond.

Literatuur therapeuten voor de bijscholing van het KTNO