STUUR MIJ EEN EMAIL BERICHT

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Anicha Vos

Balancedhearts
Kloosterlaan 2
1861 SE  Bergen NH
Nederland

Contact details

tel: +31653374467
mail: anicha000@hotmail.com

Stay social

Access Bars Certificerings dag

voor meer info en aanmelden

actuele aanbod

Wil je lekker ontspannen en meer ruimte en vreugde in jouw lichaam, geest en leven ervaren? Iets wat een liefdevolle verbinding en vreugde geeft en wat je uit kan wisselen met familie en vrienden? Of wil je het toe passen in je praktijk? De Bars kan je ook in combinatie met bijvoorbeeld massage, haptonomie, osteopathie, psychologie enz. een geweldige toevoeging zijn.

Access Bars® omvat 32 energetische banen en punten op het hoofd.

Deze bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. Door zachte aanraking van de bars, gaan deze energetische banen stromen en worden blokkades in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zul je meer ruimte in je hoofd en lichaam ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in jouw leven, zonder overbodige oude ballast. Wat is er allemaal mogelijk?

De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.
Hoe zou het zijn om deze simpele techniek zelf te leren om hem toe te passen op jezelf en anderen? Welke bijdrage zou dat zijn in jouw leven?

Wat gebeurt er in de Bars class?

  • Je krijgt een Bars ‘manual’ en een ‘head chart’ om je te helpen bij het geven van een sessie.
  • Je krijgt 2 keer de complete Bars behandeling en je zal ook 2 keer een complete Bars behandeling geven.
  • Daarbij help ik je met mijn uitleg en je mag natuurlijk gedurende de hele dag vragen stellen.
  • We kijken een korte film met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer, grondleggers van Access Consciousness.
  • Je leert mensen kennen die net als jij de Bars klas hebben gevolgd (heel handig om de Bars mee te oefenen)
  • Je krijgt een certificaat en mag meteen aan de slag om anderen een behandeling te geven.

Deelnemers van onze trainingen ontvangen gratis geluidsopname van de Bars Class zodat je niks hoef te onthouden of opschrijven en al de antwoorden en handige tools die ter sprake komen altijd terug kan vinden.
Thee, koffie, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen staan de hele dag klaar en er is soep en stokbrood met tapenades voor de lunch. (neem je eigen lunch mee als je meer of iets anders wilt eten, een lichte lunch is voor de meeste voldoende)

Een Bars Class is altijd heel gezellig gebeuren en je komt gegarandeerd heerlijk ontspannen en opgeladen weer thuis. Zou dat een bijdrage zijn voor jou?

Aanmelden kinderen: Als je kinderen meeneemt naar de class, ‘login’ bovenaan (op de bovenstaande link) en voeg ze toe onder ‘dependents’. Daarna klik je op: ‘attend in person’ en registreer je jezelf en je kinderen één voor één. Meld het ook even aan één van ons en zorg dat je iets meeneemt waarmee ze zich tussendoor kunnen vermaken tijdens de dag.

Link video over de werking van de Bars in de hersenen door Neurobiology

Link video over de werking van de Bars op het hele lichaam gemeten voor en na de Bars-sessie

Bericht van Ilse

Wow, hoe kan het nog mooier dan dit? Ik heb vanmiddag een Bars gegeven aan een autistische jongen. In het begin van de sessie was hij heel onrustig. Totdat ik de Barspunten< hoop en dromen aanraakte. Hij werd totaal kalm en viel in een hele diepe slaap. Ik voelde dat er een ontlading plaatsvond en zag zijn lichaam steeds schokken. (zijn verwerking vindt plaats in zijn dromen vertelde zijn moeder omdat hij zijn emoties niet kan tonen) Zijn moeder was mee en wist niet wat ze zag. Hij zou zich nooit zo kunnen laten gaan en zeker niet bij een vreemde. De tranen biggelden over haar wangen. Ik was diep ontroerd en voelde zoveel compassie voor deze jongen. Na de sessie was hij heel ontspannen.
Hoe kan het nog beter dan dit. Ik ben zo ontzettend dankbaar met deze ontroerende ervaring.