STUUR MIJ EEN EMAIL BERICHT

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Anicha Vos

Balancedhearts
Kloosterlaan 2
1861 SE  Bergen NH
Nederland

Contact details

tel: +31653374467
mail: anicha000@hotmail.com

Stay social

HEART WORKSHOP

Voor meer info en aanmelden

aanmelden via the School of Remembering

Workshop | Awakening the Illuminated Heart

De workshop heeft als doel je te laten ervaren wat je natuurlijke staat van zijn is en hoe je je er ieder moment mee kunt verbinden

Ben je er aan toe om te leven vanuit een staat van vertrouwen, vrede en overvloed?

Je kent vast momenten dat je in de flow bent en je gelukkig, betrokken en verbonden voelt. Dit kan veranderen in onrust, door het niet accepteren van een gevoel of een situatie door bepaalde overtuigingen.

Drunvalo Melchizedec

Deze hartverwarmende 4-daagse workshop is ontworpen door Drunvalo Melchizedec, bekend van de boeken: Leven in je Hart en De Heilige Geometrie van de Schepping. Drunvalo heeft Anicha erkend om de ervaring en de kennis door te geven en is door hem getraind.
Wat je leert is de schoonheid te ontdekken van het moment, te genieten en te ontspannen juist ook op die momenten die niet vanzelfsprekend lijken.

” If thy Eye be Single, thy whole body will be filled with Light. “

Mind

Vanuit je mind creëer je een gepolariseerde werkelijkheid, waarin dat wat je wilt tegenover dat wat je niet wilt staat. Hierdoor schiet je in overlevingsmechanismes zoals verdedigen, vluchten, vechten en bevriezen, wat stress oplevert en chronisch kan worden.

Hoe meer je vast wil houden aan het genot, plezier en voldoening van voorbijgaande aard, hoe meer je ook het tegengestelde ervaart. Als je iets absoluut niet wilt, zal je het juist daardoor aantrekken. Vanuit eenheid creëer je een realiteit die dit overstijgt.

Leven

Je neemt eenheid waar vanuit je Hart en dit creëert een werkelijkheid zonder schaduwkant.

Hoe minder je de noodzaak voelt om te vergelijken, te grijpen, of weg te duwen, hoe meer je in een flow leeft waarin verwondering, plezier, voldoening, creativiteit, verbondenheid jouw realiteit vormen.

Heel

Soms lijkt eenheid en heelheid niet aanwezig te zijn, omdat lichamelijke, emotionele en/of psychische intensiteit aandacht vragen. Leer hoe je, ook als het moeilijk wordt, in het weten kan blijven, waardoor schijnbare beperkingen mogelijkheden worden.

Schoonheid

Als je geen behoefte meer hebt om te grijpen of weg te duwen en je jezelf kunt accepteren zoals je bent, dan worden de oordelen en identificaties ontmanteld en is er helderheid, openheid en rust.

*Deze tools komen van oorsprong uit verschillende tradities en zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen door o.a. HeartMath van Stanford University.

Opbouw workshop:

Dag 1

intenties, verbinden, herinneren en oefenen

Dag 2:

’s ochtends; wat is healing en wanneer gebeurd het? s’ middags healing; de weg vrij maken om in het Hart te kunnen komen

Dag 3 en 4:

activaties, meditaties en afsluiting

Workshoptijden

Dag 1/3/4: inloop tussen 9:30 en 9:45 uur, start 9:45 uur tot 18:00 uur.
Dag 2: inloop tussen 9:30 en 9:45 uur, start om 9:45 uur tot ongeveer 18:00 à 19:00 uur, vanwege de healing en de grootte van de groep.

Bijdrage

De early birdbijdrage is €444,- tot 1 maand van tevoren, daarna €495,- met heerlijke biologische lunch, koffie/thee.

Exclusief de registratie bij the School of Remembering. Het inschrijfbedrag is € 111,- van hele bedrag zodat jou plaats voor de workshop gereserveerd wordt, er zijn nlamelijk beperkte plaatsen beschikbaar bij de workshop locatie.

NL35INGB0000746872 op naam van A.M. Vos te Bergen N.H.

Een deel van de workshop gaat over het boek + cd van Drunvalo Melchizedec Leven in je Hart.

(via Bol.com te verkrijgen) We raden je aan om dit te lezen voor de workshop.

Deze workshop is door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor therapeuten, voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG en BATC. Ook de NVST heeft inmiddels erkenning als scholing gegeven aan een deelneemster. Het KTNO heeft het niveau van de workshop beoordeeld op HBO+ niveau. Wil je de workshop geaccrediteerd krijgen als bijscholing, dan is voor u lezing van alle literatuur verplicht en dient de totale workshop te worden bijgewoond.

Literatuur betreft de volgende boeken:

 • De Geometrie van de Schepping, deel 1 en deel 2
 • Living in the Heart
 • De Kundalini van de Aarde
 • The Mayan Ouroboros

“De grootste reis die de mens ooit zal maken is de 45 centimeter van ons hoofd naar ons Hart.”
~ Grandmother Agnes Baker Pilgrim

Intentie:

 • We creëren gezamenlijk een ontspannen sfeer vanuit oorspronkelijke waarden, waardoor het makkelijk is om je te verbinden en in je Hart te gaan.
 • We herinneren ons wie we wezenlijk zijn door inzichten van Hermes uit het oude Griekenland en de geometrie van de schepping, zoals the Flower of Life.
 • Stap voor stap worden de tools gegeven om gebalanceerd, energiek, in verbinding en met een lach door het leven te gaan :))
 • Oefeningen uit de ‘Boeddhistische Witte Tantra’, om de oorspronkelijke natuur in jezelf en in anderen te zien.
 • Herinner hoe chakra’s (energiecentra) in je lichaam werken en hoe je ze goed kunt laten functioneren, dit helpt om je gezondheid optimaal te houden.
 • Iedere persoon krijgt een diepgaande soundhealing op Hartsniveau, waardoor oude trauma’s getransformeerd kunnen worden.
 • Sufi dans en Sufi Blessing die je direct in je Hart brengen.
 • Blue School meditaties om met gemak toegang te krijgen tot de subtiele wereld van het hart, verbreden je horizon.
 • Het herstellen van de 8 Prana Buizen rond je hoofd, dit zijn zenders en ontvangers. Dit versterkt intuïtie, balans en helderheid, waardoor je makkelijker in je hart kan komen en blijven. Hiervanuit neem je dit krachtige en subtiele bewustzijn waar.
 • We verbinden de pijnappelklier met de plek van eenheid, the Tiny Space of the Heart. Hierdoor ontstaat de Halo, het gouden licht om je hoofd.
 • Je leert, verjongende, orgastische energie te activeren door een prana ademhaling die de diepere verbinding met je buikgebied, de aarde en de hemel hersteld.
 • Dansen in het donker, zien in het donker.
 • De Unitybreath. Met deze eeuwenoude techniek verbind je je met de aarde en de zon (en/of de centrale zon) en breng je jezelf in een staat die nodig is om de “Tiny Space” van je Hart binnen te kunnen gaan.
 • We herinneren ons de toegang tot de Akasha bibliotheek in ‘the Sacred Space of the Heart’. Deze bibliotheek bevat de informatie van alle tijden en gebeurtenissen in dit universum.
 • De beweging van het bewustzijn van je hoofd naar de Tiny Space van je Hart. Dit geeft je de kans om vanuit deze magische plek te leven. Het is de bron van al het leven en de mogelijkheid tot ongelimiteerde creatie vanuit dankbaarheid, bliss en eenheid.
 • We activeren ons Gouden Merkaba Lichtlichaam vanuit de ‘Tiny Space’ van je Hart met gemak.

“Mer” betekent contra-roterende velden van Licht, “Ka” betekent Spirit en “Ba” Lichaam. MerKaBa betekent: spirit en lichaam omringd door contra-roterende velden van licht. Het middelpunt van de Merkaba is je perineum.

De Merkaba is een lichtveld dat je een natuurlijke balans geeft, zodat je jouw bewustzijn houdt en je lichaam mee neemt als je door andere staten van bewustzijn gaat. Daardoor hoef je niet steeds opnieuw geboren te worden en te vergeten wat je wist.

We verbinden ons met het Eenheidsbewustzijnsveld en de aarde- en de zon Merkaba. Dit is behandeld in de laatste workshop van Drunvalo, Cosmic Grace, waarvan Anicha informatie zal delen. (Anicha zal zich afstemmen op wat de groep hierover kan ontvangen)

 • Hoe integreer je dit in je dagelijkse bestaan?
 • We sluiten de workshop af met creëren vanuit de “tiny space” van je Hart.

“It is the Heart that contains the original instructions of life, and when the Heart is again in control of a person’s life, life responds with joy and power.”
~ Drunvalo Melchizedek

“A bright and sacred light shines in our Heart which gives hope to the whole world and to you personally. Ascension can be attained without leaving this world. For a long time we have forgotten that the outer world is merely a reflection of our inner world.”
~ Drunvalo Melchizedek

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. Remember, this is not philosophy. This is physics”.
~ Albert Einstein

 

Ervaringen

 • Now I tap in even more compleet in higher Consiousnous and higher Wisdom is available to me! Thank you Anicha and thank you Drunvalo”
  Mechteld
 • Awakening your Heart with Anicha Vos is the best workshop I have ever attended. Healing took place on a level I did not believe possible. I knew most of the material from the books, but the life presentation and the possibility to practice the meditations together is priceless. Anicha presented the workshop in a very warm and natural way, with love and humour. I will recommend this workshop to everyone. Thank you Anicha, I feel blessed to have met you”
  Anoniem
 • Ik heb erg genoten van de workshop. De workshop had een hele prettige opbouw waardoor het gemakkelijker werd om in de Sacred en Tiny Space of the Heart te komen. Binnen no time was er een prettige liefdevolle sfeer in de groep en de manier waarop Anicha bij eenieder van ons aansloot, was heel bijzonder. De manier van lesgeven van Anicha heeft mij persoonlijk ook veel gebracht en me tot nieuwe inzichten gebracht. Vooral haar vrolijkheid en de speelsheid en haar voorbeeld van leven vanuit je hart heeft ervoor gezorgd dat deze workshop een fantastische ervaring is geweest. Ik raad zeker iedereen aan om deze workshop bij Anicha te volgen. I really enjoyed the course. There was a nice development throughout the 4 days. This made it a lot easier to enter the Sacred and Tiny Space of the Heart . In less than a day there was a nice and loving atmosphere between the participants. It was very special to see in which way Anicha tuned in to each and every one of us. The way Anicha teaches has given me personally new insights. Especially her joyfulness and her playfulness and the way she was an example of living in the Heart have made this workshop a fantastic and profound experience. I certainly would recommend other people to take this course with Anicha. With Love, Petra” (20 years old, the Netherlands)
  Petra
 • Ik heb de afgelopen dagen de meest bijzondere en mooiste dagen van mijn leven (tot nu toe) meegemaakt. Dankbaar en liefdevol voor iedereen met wie ik deze reis heb mogen maken. Vooral Anicha bedankt voor alles”
  Wilske
 • Anicha is an amazing and very intuitive teacher. She connected all attendees into a great group, and made everybody feel welcome and loved. I think everybody in the group, including myself really opened up. Anicha also has very much to share from her own background that ties in very well with the workshop. Do not hesitate to take this workshop if you are in any way interested in the ATIH material, Anicha will take away your doubts about this information being relevant for you. Super venue, super people. Great easy meditation exercises and the best feeling in the world to take home with you!”
  Geert
 • Anicha heeft een speelse en vrouwelijke manier van lesgeven. Zowel de theorie als de meditaties hebben mij meer begrip en diepgang gebracht”
  Gabrielle